Termeni si conditii

Termeni si conditii de folosinta a site-ului

 

Te rog citeste foarte atent intreaga pagina!

Administratorul acestui site poate fi contactat la email: fermieronline@gmail.com

Site-ul ofera materiale doar in scop informativ si nu intentioneaza sa ofere sfaturi de nici un fel. Informatiile prezentate pe acest site reprezinta opinia personala a autorului sau informatii generale din anumite surse pe care autorul nu are obligatia sa le mentioneze. Tot continutul, produsele si servicile nu sunt si nu trebuiesc a fi considerate sfaturi legale sau profesionale. Orice vizitator al site-ului le foloseste pe propria raspundere.

Folosind acest site esti de acord si accepti conditiile prezentate pe aceasta pagina.

Site-ul www.fermieronline.ro isi rezerva dreptul de a schimba, a aduce la zi si revizui acesti termeni la discretie. Orice vizitator este rugat sa verifice inapoi acest site si sa revada orice termeni adusi la zi.

 

 

Termeni si conditii de folosinta:

 

1. Acest site nu este un magazin online. Este un site de prezentare a activitatii noastre de crestere a puilor de carne la nivel de hobby.

2. Esti de acord sa nu folosesti acest site in scopuri ilegale.

3. Disclaimer (eliberarea de sub orice forma de obligatii, pretentii si responsabilitati) www.fermieronline.ro nu face nici un fel de garantie de vreun fel (fie explicita sau implicita) referitor la materialele de pe acest site. De asemenea www.fermieronline.ro nu garanteaza ca transmiterea acestor materiale nu va fi interpretata si nu garanteaza ca materialele nu contin erori sau ca ele pot fi corectate.

4. Site-ul www.fermieronline.ro publica materiale facute de catre administratorul site-ului sau de alte persoane sau de alte site-uri  sau poate avea orice fel de parteneriat sau colaborare cu alte persoane sau site-uri.

5. Toate persoanele care viziteaza site-ul pot folosi materialele doar in scop informativ, in forma in care sunt postate pe site si doar pentru ei insisi. Articolele de pe site pot fi copiate si pe alte site-uri sau copiate in orice scop informativ, precizadu-se sursa acestora: www.fermieronline.ro impreuna cu un link catre acest site.

6. Drepturi de autor: administratorul acestui site are toate drepturile aspura acestui site, inclusiv drepturile de autor, si asupra a tot ce se afla pe site (sau pe serverele pe care este gazduit site-ul, sau pe orice alta locatie care are legatura cu site-ul) in orice fel posibil.

 

 Politica de confidentialitate:

 

Acest site nu colecteaza nici un fel de date cu caracter personal. Nu avem nici un fel de acord cu nici un fel de entitate care ar putea colecta date cu caracter personal, sau orice alt fel de date.

 

 

 

 

In constructie

 

 

Comments are closed.

Fermier Online ® - Toate drepturile rezervate - Realizat de: www.sergiupeperigeanu.com