Termeni si conditii

Termeni si conditii de folosinta a site-ului

 

Te rog citeste foarte atent intreaga pagina!

Administratorul acestui site poate fi contactat la email: fermieronline@gmail.com

Site-ul ofera materiale doar in scop informativ si nu intentioneaza sa ofere sfaturi de nici un fel. Informatiile prezentate pe acest site reprezinta opinia personala a autorului sau informatii generale din anumite surse pe care autorul nu are obligatia sa le mentioneze. Tot continutul, produsele si servicile nu sunt si nu trebuiesc a fi considerate sfaturi legale sau profesionale. Orice vizitator al site-ului le foloseste pe propria raspundere.

Folosind acest site esti de acord si accepti conditiile prezentate pe aceasta pagina.

Site-ul www.fermieronline.ro isi rezerva dreptul de a schimba, a aduce la zi si revizui acesti termeni la discretie. Orice vizitator este rugat sa verifice inapoi acest site si sa revada orice termeni adusi la zi.

 

 

Termeni si conditii de folosinta:

 

1. Acest site nu este un magazin online. Este un site de prezentare a activitatii noastre de crestere a prepelitelor la nivel de hobby.

2. Esti de acord sa nu folosesti acest site in scopuri ilegale.

3. Disclaimer (eliberarea de sub orice forma de obligatii, pretentii si responsabilitati) www.fermieronline.ro nu face nici un fel de garantie de vreun fel (fie explicita sau implicita) referitor la materialele de pe acest site. De asemenea www.fermieronline.ro nu garanteaza ca transmiterea acestor materiale nu va fi interpretata si nu garanteaza ca materialele nu contin erori sau ca ele pot fi corectate.

4. Site-ul www.fermieronline.ro publica materiale facute de catre administratorul site-ului sau de alte persoane sau de alte site-uri  sau poate avea orice fel de parteneriat sau colaborare cu alte persoane sau site-uri.

5. Toate persoanele care viziteaza site-ul pot folosi materialele doar in scop informativ, in forma in care sunt postate pe site si doar pentru ei insisi. Articolele de pe site pot fi copiate si pe alte site-uri sau copiate in orice scop informativ, precizadu-se sursa acestora: www.fermieronline.ro impreuna cu un link catre acest site.

6. Intelegi ca introducand adresa ta de email, sau orice alta adresa de email in oricare din campurile de pe site care iti cer acest lucru, accepti si esti in cunostinta de cauza ca adresa introdusa poate si stocata intr-o baza de date care poate si folosita de site-ul www.fermieronline.ro si/sau de administratorul acestui site in orice fel doreste, respectand Politica de Confidentialitate a site-ului.

7. Drepturi de autor: administratorul acestui site are toate drepturile aspura acestui site, inclusiv drepturile de autor, si asupra a tot ce se afla pe site (sau pe serverele pe care este gazduit site-ul, sau pe orice alta locatie care are legatura cu site-ul) in orice fel posibil.

 

 Politica de confidentialitate:

 

1. Intelegi ca daca iti inregistrezi prenumele si adresa de email pe pagina de intrare a site-ului, te subscri la un abonament online gratuit, fara obligatii care ofera informatii in scopul educational personal in domeniul cresterii prepelitelor. Acest abonament (denumit si sub forma de newsletter) este oferit ca un serviciu gratuit de site-ul www.fermieronline.ro si nu este necesara nici o cumparare (cheltuiala). Intrand pe acest site iti masifesti acordul ca doresti sa fi subscris (inregistrat/abonat) la acest newsletter si ca nu vei face nici o amenintare, si ca nu vei face nici o actiune aditionala impotriva site-ului www.fermieronline.ro in situatia in care esti nemultumit ca te-ai subscris, sau ca nu esti capabil sa te dezabonezi personal de la aceasta lista gratuita de corespondenta prin email si esti de acord ca mica inconvenienta de a primi acest newsletter nedorit nu-ti cauzeaza nici un fel de paguba personala, emotionala sau financiara de vreun anumit fel. Esti de acord ca te-ai abonat personal pentru a primi newsletterul oferind prenumele si adresa de email pe site. Daca nu doresti sa mai primesti newsletterul, in mod simplu apasa butonul de Cancel/Unsubscribe/Update de la subsolul newsletter-ului. Ocazional unii abonati ai newsletter-ului au avut dificultati de a se dezabona de la acest newsletter gratuit. Daca ai dificultati in a te subscrie/dezabona sau ai nevoie de asistenta suplimentare ne poti contacta la adresa de email fermieronline@gmail.com

2. Intelegi si esti de acord ca adresa de email oferita de tine pentru subscrierea la newsletter sau adresa de email folosita in oricare dintre campurile de acestui site care iti cer adresa de email, sa fie folosita de site-ul www.fermieronline.ro si/sau de administratorul acestui site in scopul de a-ti trimite pe casuta respectiva de email orice noutati legate de acest site, oferte venite din partea altor site-uri sau a unor producatori, sau orice alt fel de informatii pe care administratorul acestui site le considera potrivite si relevante pentru acest domeniu, dar nelimitandu-se la acesta.

3. Furnizand orice fel de date acestui site, prin orice modalitate, poti fi sigur(a) ca informatiile oferite de tine sunt 100% in siguranta si nu vor fi vandute, imprumutate sau inchiritate unei terte persoane. Acest site descurajaza  spam-ul si pune multa valoare pe confidentialitatea datelor.

 

Produsele oferite

 

Un procent de maxim 10% din ouale achizitionate la orice comanda pot avea unele neconformitati in ceea ce priveste aspectul exterior: dimensiunile, forma sau culoarea specifica sau pot avea fisuri sau crapaturi in urma manipularii si a transportului. Aceste neconformitati nu au nici un fel de influenta asupra calitatii oualor. Daca intampinati neplaceri din aceasta cauza va rugam sa ne contactati.

 

 

 

Comments are closed.

Fermier Online ® - Toate drepturile rezervate - Realizat de: www.sergiupeperigeanu.com